Onze praktijk

Voorheen werd de praktijk al jaren gerund door Tandarts D.J. van Gendt en een paar jaar geleden is de praktijk overgenomen door Tandartsen Hassan en Safi. Sinds vorig jaar heeft Tandarts Qazizada de kleinschalige praktijk overgenomen omdat we een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en de gezondheid van anderen. De praktijk is al jaren succesvol omdat wij houden van ons werk. Sommige patiënten komen hier al zo'n 30 jaar.Even voorstellen;


Drs. Zabi Qazizada, algemeen directeur van Jeugd Mondzorg B.V. rondde zijn studie af aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft ruime ervaring in verschillende aspecten van de tandheelkunde, met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Zabi heeft bijzondere affiniteit met het behandelen van angstige patiënten en kinderen en heeft zich verdiept in restauratieve tandheelkunde (het herstellen van verloren gegaan weefsel aan tand of kies). Naast zijn masteropleiding tandheelkunde gaf hij vanaf 2016 drie jaar lang les in tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn expertise een waardevolle aanvulling is op ons team en dat hij uw tandheelkundige zorg op dezelfde hoogwaardige manier voortzet als u van ons gewend bent.Mondgezondheid is onlosmakelijk verbonden aan onze algemene gezondheid. Wij stellen ons tot doel om u te helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden die de moderne tandheelkunde biedt in huis. Wij bespreken graag met u uw wensen om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen wij u de beste begeleiding en eventuele noodzakelijke behandelingen aanbieden. Met onze inschrijving in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging KNMT bereiken wij dat wij onze kennis toetsbaar op pijl houden. Hiermee voldoen wij aan de door de beroepsgroep vooropgestelde normen en richtlijnen.
Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 en 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur (vrijdag enkel op afspraak en telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur). U kunt ons dan telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Tijdens onze lunchpauze (12.00 – 13.00 uur) zijn wij telefonisch niet te bereiken.


Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij maken u erop attent dat niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. De in rekening gebrachte kosten zijn praktijkkosten en deze lopen op naarmate de niet nagekomen afspraak langer is.


Voor u als patiënt zijn er al veel veranderingen geweest en wij danken u voor uw begrip maar ook voor uw vertrouwen. Wij vinden het van groot belang dat u zo min mogelijk merkt van alle wijzigingen maar helaas kunnen we dit niet voorkomen. Wij zijn erg enthousiast over de praktijk in Schiedam en hopen dat wij u met hart voor u als patiënt en in een ontspannen sfeer mogen blijven ontvangen.


Onze wachtkamer

Samen met patiënten hebben we gepraat over de wachtkamer. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures en voor kinderen zijn kleurboeken en speelgoed aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om de droge mond, die mensen vaak krijgen uit spanning, even om te spoelen met een glaasje water.Afspraak

Bij Qdent kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen korte tijd terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is, hiervoor wordt dan een aparte afspraak gemaakt.
Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.
Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.


Wijziging van uw gegevens??

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef dit zo spoedig mogelijk door. Dit kan telefonisch via 010 4737348 ( bij voorkeur tussen 9.00 en 12.00 uur) of via ons contactformulier.

 
 
 
E-mailen
Bellen